Burgeri vegani din fasole cu chiflă neagră
Dacă ai vreo ocazie specială de sărbătorit, ai invitați acasă sau pur și simplu vrei să îi faci o surpriză partenerului sau partenerei de...
Ricotta din spanac și tofu
„Ricotta” din spanac și tofu este alegerea perfectă pentru cei care vor o gustare energizantă în mijlocul zilei sau, de ce nu, un aperitiv...
Rețetă Mnazaleh – mâncare de vinete israeliană
Românilor le-au plăcut dintotdeauna tocanele. Tocmai de aceea, ce-ar fi să încerci și o tocană din bucătăria mediteraneeană? Îți propunem Mnazaleh, o tocană din...
Pastele vegetale, perfecte pentru wrap si sandwich
Cine a inventat pastele vegetale tartinabile - cunoscute și drept pateuri - bine a făcut. Pastele vegetale sunt foarte gustoase, au proprietăţi benefice pentru...
Rondele, rondele, ce să pregătești cu ele…?
Bun, avem în față o pungă de rondele simple, din grâu sau din orez expandat. Știm deja că sunt sănătoase, păstrând toate calitățile nutriționale...
Paine cu usturoi
Aceasta paine cu usturoi este saraca in grasimi si poate constitui un aperitiv sau o gustare delicioase si mai sanatoase, comparativ cu cea gata...
Guacamole
Incearca si tu aceasta reteta de guacamole, care se face simplu si rapid: rezultatul este un sos numai bun de servit la iarba verde,...
Branza cheddar afumata (de caju)
Aceasta reteta de branza cheddar afumata (de caju) este o alternativa de post la branza cheddar clasica sau o varianta potrivita pentru veganii care...
Mini quiche cu spanac
Spanacul umple gradinile de legume si tarabele pietelor primavara, asa ca astazi te invitam sa il folosesti intr-o reteta de inspiratie frantuzeasca: mini quiche...
Salata de dovlecei, cu maioneza de post
Aceasta salata de dovlecei (cu maioneza de post) are un gust deosebit si nu necesita decat o mana de ingrediente, care sunt la indemana...