Descopera ultimele articole

Platouri regale de primăvară

Unii sunt de părere că vestitorii primăverii sunt ghioceii, noi credem că adevărații mesageri ai sezonului verde sunt legumele proaspete si bogate în vitamine,...

Despre pastele integrale și ce să pregătești cu ele

Pastele au fost considerate dintotdeauna un preparat specific Italiei, însă evoluția acestora a cunoscut o istorie lungă și complexă. Forma actuală a pastelor, gătită...

Cinci idei de preparate de post pe care să le adaptezi pentru întreaga familie

Dacă ai început postul sau vrei să faci tranziția către o dietă vegană, atunci știm că poate fi dificil să găsești mese care să...

Pâine fără gluten din făină de orez

Orezul poate fi consumat într-o varietate de forme – ca atare, sub formă de lapte, rondele de orez expandat sau chiar într-o pâine. Dacă...

Budincă de tapioca cu măr și pară coaptă

Se întâmplă (nu de puține ori) să ne dorim o recompensă dulce care să ne satisfacă pofta și să fie, de preferat, o alternativă...

Cum să valorifici tofu în post

Știm că uneori poate fi mai greu să găsești ideile potrivite în bucătărie, mai ales atunci când ții post sau urmezi o dietă vegană...

7 idei de rețete pentru un prânz de post

Chiar dacă este perioada în care mulți dintre noi țin post, nu trebuie să ne privăm de diversitate și de gust în mâncărurile pe...

Cum să integrezi armonios smoothie-urile în alimentație

Smoothie-urile au devenit o emblemă a mâncatului sănătos și o soluție foarte populară de a consuma mai multe alimente de origine vegetală. Aceste băuturi...

Salată de primăvară cu semințe

Acum că a venit primăvara, ne bucurăm că o să vedem verde și afară, nu numai în farfurie. Și ce mod mai bun de...

Pastă vegetală din mei și tofu

De obicei, când auzim „pate” ne gândim la un preparat făcut din carne, însă, din fericire pentru cei care au o dietă vegană sau...