Livrare si plata

  • Pentru comenzile care depasesc suma de 150 de lei, transportul este GRATUIT.
  • Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 150 de lei taxa de transport este de 15 lei indiferent de valoarea comenzii.
  • Produsele si serviciile oferite pe site sunt disponibile national.Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte in functie de valoarea comenzii. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalitati de plată:

  •  Ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
  • On line cu card bancar. Acceptam la plata urmatoarele tipuri de card: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Platile sunt procesate prin EuroPayement Services SRL, www.euplatesc.ro.
  • Transfer Bancar in contul RO16 BACX 0000 0045 6665 1001 deschis la Unicredit Tiriac Bank - Suc. Ramnicu Valcea. Va rugam sa mentionati numarul comenzii pe ordinul de plata.
Termenul de livrare  obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) din momentul expedierii coletului.
Transportul este efectuat de firma de curierat rapid Fan Courier. 
Pretul  de transport se calculeaza in functie de valoarea comenzii. Taxa de transport va fi platita odata cu contravaloarea comenzii, prin modalitatile de plata mentionate anterior: ramburs, online cu card bancar sau transfer bancar.
S.C. Sano Vita S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.
 S.C. Sano Vita S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. Sano Vita S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. Sano Vita S.R.L. va informa clientul asupra situației create.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimele noutati