Sos cremos de „brânză” vegetală
Știți acel moment în care simți că ceva îi lipsește mâncării tale și nu știi ce? Dacă răspunsul este da, atunci poți încerca rețeta...
Salată boeuf de post
Presupunem că iubim, cu toții, perioada sărbătorilor de iarnă. Clipele petrecute cu cei dragi în jurul mesei pline numai cu bunătățuri sunt de neuitat....
Maioneză de soia cu muștar
Maioneza este unul dintre ingredientele de bază în bucătăria românească, fiind folosită într-o multitudine de preparate. Acum există și rețete de maioneză vegană -...
Drob delicios și sănătos cu nuci pecan
Această rețetă de drob reprezintă alegerea perfectă pentru mesele din perioada postului, dar și pentru o masă festivă de sărbători. Un preparat extrem de...
Turte pe bază de iaurt vegan, la tigaie
A venit sezonul rece și, odată cu el, reapare dorința de a avea pe masă mâncare caldă și gustoasă, „ca la mama acasă”. Chiar...
Brânză de caju
Această rețetă simplă de „brânză” obținută din caju este o soluție gustoasă pentru cei care doresc o alternativă cremoasă și aromată de brânză. Poți...
Unt vegan de casă
Cine ar fi crezut că este atât de ușor să faci unt de casă? În doar 20 de minute poți face acest unt vegan...
Humus verde
Îți era dor de o nouă rețetă de humus? Ce spui de humus cu spanac, pentru o pată verde de culoare la masă? Acest...
Pastă cremoasă din tofu și pătrunjel
Pasta cremoasă din tofu este foarte versatilă și poate fi adaptată pentru gusturile fiecăruia, motiv pentru care, pur și simplu, n-ai cum să te...
Chifteluțe din morcov și tofu
Crocante la exterior și fragede, pufoase la interior – indiferent de rețetă și de ingrediente, imposibil să nu-ți placă chifteluțele! Fie că vrei să...