Categorie: Nuci si fructe uscate


Oleaginoasele (migdale, alune de pădure, caju, fistic etc.)  sunt sățioase și conferă energie, conțin fibre, acizi grași de tipul omega-3/6/9, antioxidanți, proteine, vitamine și minerale (calciu, magneziu, fosfor), cu importante beneficii sanogene. Au un indice glicemic redus, putând fi consumate și de persoanele cu probleme legate de glicemie.

Fructele uscate conțin fibre, vitamine, minerale și antioxidanți din clasa polifenolilor, care susțin sănătatea organismului. Se recomandă mai ales în perioadele de efort fizic sau psihic intens, sportivilor și elevilor, ca înlocuitoare ale produselor zaharoase rafinate.

OCAZIE PRINCIPALĂ DE CONSUM

Mic dejun, gustare, prânz, cină.

BENEFICII

Ca parte a unei alimentații echilibrate, reduc inflamația, susțin sănătatea digestivă, sănătatea creierului, a oaselor și a inimii, luptă împotriva radicalilor liberi, a depresiei, a anemiei și a cancerului, îmbunătățesc funcționarea creierului, împiedică pierderile de memorie și hrănesc pielea și părul.

Filtreaza

Produs adăugat la wishlist