Kebab vegetal din tofu cu sos de ceapă
Deliciu național din Turcia și iubit pe întreg mapamondul, kebabul este un preparat ce conține carne, dar care poate fi adaptat foarte ușor pentru...
Tofu cu sos dulce-acrișor
Dacă îți dorești un fel principal sau chiar o gustare plină de aromă, îți recomandăm următoarea rețetă de tofu cu sos dulce-acrișor. Îți garantăm...
Drob din tofu cu mămăligă
Drobul și mămăliga sunt două preparate tradiționale foarte iubite de români și populare în perioada sărbătorilor, fie că vorbim de sărbătorile de iarnă sau...
5 moduri în care poți integra pasta vegetală în cina ta
Pasta vegetală tartinabilă reprezintă o alegere savuroasă și sănătoasă, ideală pentru oricine urmează o dietă vegetariană, ori ține post și caută o gustare sau...
„Friptură” de conopidă cu ”sos Hollandaise”
De obicei asociem cuvântul „friptură” cu carne, de toate felurile, în niciun caz cu conopidă. Însă orice este posibil atunci când ești motivat să...
Șnițel de soia cu usturoi și rozmarin
Unul dintre felurile de mâncare care au prins cel mai mult în bucătăriile noastre în ultimele decenii, șnițelul, vine sub o varietate de forme....
Lasagna Vegană
Întotdeauna e loc pentru reinterpretarea unei opere de artă și pentru adaptarea ei la viziunea noastră. Iar gătitul nu face nici el excepție -...
Risotto cu drojdie inactivă și ciuperci
Poate că orezul simplu sau pilaful fac deja parte din bucătăria ta, dar tot la risotto apelezi când vine cineva special în vizită și...
Mâncărică de năut, cocos și spanac
Năut, cocos și spanac - nu este o combinație pe care o faci de obicei atunci când gătești. Te înțelegem, sună ciudat, însă după...
Burgeri vegani din fasole cu chiflă neagră
Dacă ai vreo ocazie specială de sărbătorit, ai invitați acasă sau pur și simplu vrei să îi faci o surpriză partenerului sau partenerei de...