TOFUPLUS NATUR 200GMareste

5,97 lei

7,47 lei

-20%

TOFU NATUR 200G

In stoc Produsul ajunge in 24 ore de la expeditie

Pentru comenzi telefonice apelati 0250.776.333

Ingrediente: soia, clorura de magneziu (rol de coagulant).

Niciunul din ingredientele folosite nu provine din culturi modificate genetic.

Fara nici un adaos de sare, tofu natur reprezinta cea mai potrivita optiune pentru aceia care doresc sa evite sarea in alimentatie sau sa folosească tofu ca baza pentru cremele dulci din torturi si prajituri sau pateuri deosebite.

Tofu este o alegere ideala pentru inlocuirea branzei de origine animala, datorita compozitiei nutritive valoroase cat si gustului simplu ce se poate servi cu salate, la aperitive sau in senvisuri. Obtinut din bautura de soia proaspata si procesata asemanator laptelui, tofu se face remarcat prin continutul ridicat de proteina vegetala, calciu si vitamina K.

Poate fi consumat ca atare sau in preparate culinare si este recomandat veganilor, sportivilor sau oricarei persoane ce doreste o alimentatie cat mai variata.

Produsul poate fi comandat online doar in perioada rece a anului din cauza imposibilitatii transportului la temperatura optima in restul anului. Vom avea deasemenea disponibil un document cu magazinele partenere de unde puteti achizitiona Tofu, din intreaga tara.

Comentarii

LILIANA DRAGOMIR FICARD
22 zile

O branza deosebit , mai buna ca cea de la Inedit . Felicitari SANOVITA !

Nicu dinca
24 zile

Sanovita! Iti multumim ca ne ajuti sa fim sanatosi! La multi ani!

Din aceeasi categorie

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimele noutati