PATEU din LINTE ROSIE CU ARDEI PICANT 100G
PATEU din LINTE ROSIE CU ARDEI PICANT 100G
PATEU din LINTE ROSIE CU ARDEI PICANT 100G
PATEU din LINTE ROSIE CU ARDEI PICANT 100G
 

 O alimentație sănătoasa este una echilibrată și diversificată. De aceea, am creat pentru dumneavoastră un produs care să asigure varietate, gust placut și conținut nutrițional valoros. Astfel, pasta tartinabilă de linte roșie și ardei picant.  Cercetarile au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasole, soia) au un enorm potențial în prevenția problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea, dar și în susținerea stării de sănătate în general.

 Pateul din linte roșie cu ardei picant este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp: îmbină aroma picantă specifică ardeiului iute cu savoarea inconfundabilă a leușteanului și are beneficii pentru sănătate. Această pastă tartinabilă din linte roșie cu ardei picant nu conține aditivi, coloranți sau conservanți artificiali și nici alergeni, dar este bogată în fibre vegetale (cu rol important în sănătatea tractului digestiv) și proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selecționate, astfel încât să te bucuri de savoare și sațietate de lungă durată.

 Pateul din linte roșie cu ardei picant poate fi consumat cu legume, în sandwich-uri sau pe felii de pâine prăjită. Reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete. Acest pateu este ideal pentru o alimentație zilnică diversificată și este un produs vegan/de post: are texura unui pateu tradițional, este la fel de tartinabil ca acesta, are un gust plăcut și aromat, este un produs sățios, sănătos și gata de consum oricând.

Pasta tartinabilă de linte roșie cu ardei picant a fost realizată în colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse în 2017 la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
933 kj/ 227 kcal
Grasimi
17.9 g
din care acizi grasi saturati
2.2 g
Glucide
10.4 g
din care zaharuri
0.4 g
Fibre
2.1 g
Proteine
3.5 g
Sare
1.5 g

Apă, ulei de floarea soarelui, făină de linte roșie 11%*, amidon, sare, fibră vegetală, ardei verde, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), leuștean, semințe de ardei 0,2%. *Proveniență din UE și din afara UE. Produs sterilizat. 



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
07 Sep 2023 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI PICANT 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(3/5
16 Jun 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI PICANT 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
24 May 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI PICANT 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
01 Feb 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI PICANT 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
10 May 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN LINTE ROȘIE CU ARDEI PICANT 100 G) :

Este un produs bun, la fel ca si celelalte cu alte arome. Eu nu voi mai recumpara acest sortiment deoarece este mult prea picant pentru gustul meu.

Produs adăugat la wishlist