2,73 lei

3,22 lei

-15%

PATEU DIN LINTE ROSIE CU ARDEI 100G

Lipsa stoc

Notificare revenire in stoc

OK

LRA

0.1105kg

9%

Pentru comenzi telefonice apelati 0250.776.333

Ingrediente: linte rosie, ulei de floarea-soarelui, sare, fibra de citrice, amestec de legume deshidratate (ardei rosu, ceapa verde, ceapa alba), extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (de origine vegetala).

Pateul din linte rosie cu ardei si ceapa este o alegere foarte sanatoasa si gustoasa in acelasi timp, avand un gust intens de linte si ardei, si avand multe beneficii pentru sanatate. O alimentatie sanatoasa este una echilibrata si diversificata. 2838

De aceea, am creat pentru dumneavoastra un produs care sa asigure varietate, gust placut si continut nutritional valoros. Astfel, pasta tartinabila de linte rosie cu ardei nu contine coloranti artificiali, nu are conservanti sau aditivi si poate fi consumata cu legume, in sandwich-uri sau pur si simplu pe felii de paine prajita.

Aceasta pasta tartinabila este bogata in proteine de calitate inalta, datorita lintei atent selectionate. Este bogata in fibre vegetale cu rol important in tractul digestiv si nu contine alergeni. Este o sursa naturala de folati, mangan si polifenoli cu rol antioxidant. Acest pateu este ideal pentru diversitatea in alimentatia zilnica deoarece este un preparat obtinut din ingrediente de calitate superioara.

Cercetarile au demonstrat ca leguminoasele cu bob (lintea, mazarea, nautul, bobul, fasole, soia) au un enorm potential in preventia problemelor cronice de sanatate precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea, dar si in sustinerea starii de sanatate in general.

Cu o tartinabilitate comparabila cu pateurile traditionale, cu un gust placut si aromat datorita ardeiului si cepei continute, pasta tartinabila de linte rosie reprezinta un produs satios, sanatos si gata de consum atunci cand timpul nu mai are rabdare cu tine.

Pasta tartinabila de linte rosie a fost realizata in colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, fiind supus rigorilor si standardelor de calitate stiintifice. A primit medalia de aur pentru aceasta categorie de produse in 2017 la Salonul International de Inventii de la Geneva.

Comentarii

Angela Surulescu-Lombrea
1 zile

Este delicios, acest pateu, si sanatos. Recomand!

Daniel I.
16 zile

Ce inseamna "emulsifiant (de origine vegetala)" din compozitia produsului?

Ina Vasilean

Ina Vasilean
4 zile

Emulgatorii (emulsifiantii) sunt substanțe care realizeaza emulsii. Emulsiile sunt constituite din două faze lichide nemiscibile: faza apoasă (hidrofilă) și faza uleioasă (lipofilă). Pentru realizarea unei emulsii stabile este necesară adăugarea celei de-

Ina Vasilean

Ina Vasilean
4 zile

Pentru realizarea unei emulsii stabile este necesară adăugarea celei de-a treia componente: emulgatorul. Cantitatea de emulsifiant adaugata este foarte mica (0,5-1%)

Ina Vasilean

Ina Vasilean
4 zile

Emulgatorii (emulsifiantii) sunt substanțe care realizeaza emulsii. Emulsiile sunt constituite din două faze lichide nemiscibile: faza apoasă (hidrofilă) și faza uleioasă (lipofilă). Pentru realizarea unei emulsii stabile este necesară adăugarea celei de-

Daniela Novac
4 zile

Cel mai bun pateu!!!!

Diana Surleac
17 zile

Este delicios! Nu ma mai satur de el!

Andreea Nila
14 zile

Apreciez maxim produsele SanoVita

Christina SUCIU
18 zile

Buna ziua! Aveti cumva si varianta de pasta tartinabila fara extract de drojdie sau orice alt potentiator de gust? Are o compozitie de nota 10, toate pana la extractul de drojdie, din pacate.

Ina Vasilean

Ina Vasilean
4 zile

Extractul de drojdie este un ingredient valoros dpdv nutritiv. Este bogat in vitamine si minerale. Doar daca aveti restrictii medicale (intolerante), atunci ar putea deranja.

Catalina Dumitru
19 zile

Are un gust foarte bun și aromat! Este deasemenea sățios și de 10 ori mai bun decât pateurile vegetale pline de E-uri din comerț! Sunt foarte mulțumită de el!

LILIANA DRAGOMIR FICARD
24 zile

Da ,foarte bun ! Felicitari SANOVITA !

ilie tofan
2 zile

Da ,este f.bun

Ivascu Gabriela
5 zile

Este foarte bun pateul. Are un gust minunat, mai ales acesta cu ardei. Se simte ca e natural, are o aroma specifica de linte.

Din aceeasi categorie

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimele noutati