PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI...
Pateu DIN BOB CU ROSII SI CEAPA 100gr
PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI CEAPĂ 100 G
Pateu DIN BOB CU ROSII SI CEAPA 100gr
 

O alimentație sănătoasă este una echilibrată și diversificată. De aceea, am creat pentru voi acest produs, care vine la pachet cu varietate, gust plăcut și conținut nutrițional valoros. Cercetările au demonstrat că leguminoasele ca bobul, lintea, mazărea, năutul, fasolea și soia au potențial în reducerea riscurilor dezvoltării problemelor cronice de sănătate (precum diabetul, bolile cardiovasculare și obezitatea), dar și în susținerea stării de sănătate, în general.

Pateul din bob cu roșii și ceapă poate fi consumat cu legume, în sandwich-uri sau pe felii de pâine prăjită. Reprezintă o soluție rapidă pentru zilele în care foamea este mai puternică decât răbdarea, alături de verdețuri sau legume proaspete. Acest pateu este ideal pentru o alimentație zilnică diversificată și este un produs vegan/de post: are texura unui pateu tradițional, este la fel de tartinabil ca acesta, are un gust plăcut și aromat, este un produs sățios, sănătos și gata de consum oricând. Această pastă tartinabilă are aromă de bob, combinată cu gustul cunoscut al cepei și roșiilor, pentru a te trimite imediat cu gândul la masa de post a bunicilor.

Pateul din bob este o alegere foarte sănătoasă și gustoasă în același timp, având beneficii pentru sănătate. Bobul (pe numele latinesc, Vicia faba) este o leguminoasă cu o tradiție lungă de cultivare în Lumea Vehce (Europa, Africa și Asia), fiind una dintre cele mai vechi plante crescute de om: alături de linte, mazăre și năut, făcea parte din dieta est-medieteraneeană încă din anul 6.000 i.Hr. Bobul era consumat adesea de greci și romani, astăzi fiind fiert, prăjit, uscat, încorporat în supe sau folosit pe post de umplutură, în țări din întreaga lume.

Bobul este o leguminoasă aproape uitată în România, ale cărei proprietăți nutriționale o readuc pe podiumul alimentelor de origine vegetală bogate în proteine. Bobul are o valoare nutritivă ridicată datorită conținutului de proteine carbohidrați, fibre alimentare vitamine (B-uri, K) și minerale (mangan, magneziu, fosfor, cupru, fier, potasiu, zinc). Conținutul nutritiv deosebit face din bob o alegere înțeleaptă pentru perioadele de post, pentru vegetarieni, vegani și pentru toți cei care își doresc o dietă echilibrată și variată. Această pastă tartinabilă de bob (cu roșii și ceapă) nu conține aditivi, coloranți sau conservanți artificiali și este bogată în fibre și proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selecționate, astfel încât să te bucuri de savoare și sațietate de lungă durată. Roșiile și ceapa au fost adăugate pentru un plus de aromă și sănătate.

Studiile au arătat că, inclus în alimentație, bobul sprijină sănătatea inimii (grație conținutului de potasiu și magneziu), poate reduce colesterolul (datorită fibrelor, care – alături de proteine – măresc senzația de sațietate și te pot ajuta să slăbești). Consumul regulat de bob poate ajuta sistemul imunitar, datorită compușilor care cresc activitatea antioxidantă. Bobul este bogat în folat nutrient care promoveză dezvoltarea sănătoasă a fătului și poate reduce riscul de defecte la naștere. Manganul, cuprul, calciul și zincul contribuie la sănătatea osoasă, în timp ce fierul ține anemia la distanță. Bobul poate reduce simptomele bolii Parkinson (fiind bogat în levodopa/L-dopa, aminoacid convertit în organism în dopamină – substanță al cărui nivel scade în cazul bolnavilor de Parkinson).

Pateul din bob (cu roșii și ceapă) a fost realizat în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, fiind supus rigorilor și standardelor de calitate științifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse în 2017, la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva.

Declarație nutrițională
per 100g
Valoare energetica
934 kj/ 228 kcal
Grasimi
17.8 g
din care acizi grasi saturati
2.2 g
Glucide
10 g
din care zaharuri
0.8 g
Fibre
2 g
Proteine
4.2 g
Sare
1.3 g

Apă, ulei de floarea soarelui, făină de bob 11%*, amidon, sare, fibră vegetală, roșii deshidratate 0,5%, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), ceapă albă 0,4%, ceapă verde. *Proveniență din UE și din afara UE. Produs sterilizat.  



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(1/5
16 Jun 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI CEAPĂ 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
01 Mar 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI CEAPĂ 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
01 Feb 2022 (PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI CEAPĂ 100 G) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(5/5
31 Jul 2020 (PASTĂ VEGETALĂ DIN BOB CU ROȘII ȘI CEAPĂ 100 G) :

Delicios. Si cel cu ardei si tarhon este bun, dar il prefer pe cel cu rosii si ceapa, chiar in detrimentul pateului de linte, sau al humusului facut in casa.

Produs adăugat la wishlist