Acasă Nutriție și alimentație sănătoasă DANIELA DAN – CHEF SANO VITA

DANIELA DAN – CHEF SANO VITA

1
DANIELA DAN – CHEF SANO VITA

Chef Daniela Dan Sano Vita

Dacă s-ar autodescrie, Daniela Dan ar începe prin faptul că este mămica unui băiețel de 6 ani și apoi ar spune că este Chef specializat în bucătăria vegană și vegetariană.

A descoperit produsele pe bază de plante și s-a îndrăgostit de bucătăria vegană în timp ce lucra la Sano Vita, la un job de birou. Încet-încet, încurajată și de soț, a început să experimenteze diverse rețete și să își dorească să devină bucătar profesionist. Astfel Daniela Dan a urmat o serie de cursuri de specialitate: bucătar (2018), bucătar specializat vegetarian – dietetician (2019), patiser cu supra-specializare în patiseria vegană (curs vegan de patiserie Tony Rodriguez Academy – 2019), curs profesional online pe bază de plante Rouxbe – 2020).

Împreună cu Corina Dan, consultant nutriționist, a creat și implementat o serie de proiecte de nutriție gustoasă și sănătoasă: sesiuni de degustare la sediul local, cursuri pentru copii în cadrul programului Școala Altfel, activități sociale pentru persoane vârstnice etc.

Un proiect amplu a fost centrul ACTIVE LIFE din Râmnicu-Vâlcea, în cadrul căruia au organizat împreună clase de gătit, demonstrații culinare, seminarii de nutriție, programe de coaching pentru o viață activă sau clase cosmetice, care s-au bucurat de aprecierea comunității locale.

În blog, la secțiunea REȚETE, vei găsi multe dintre preparatele create, testate și îmbunătățite de Chef Daniela Dan, care mai departe le împărtășește cu generozitate astfel încât să nu rămânem niciodată fără idei sau inspirație în bucătărie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.