Acasă Ghid de nutriție Programul Sano Vita pentru bloggeri

Programul Sano Vita pentru bloggeri

13
Programul Sano Vita pentru bloggeri

bloggerIti plac produsele noastre, ai un blog si ai vrea sa scrii despre ele?

Intra in programul Sano Vita pentru bloggeri si iti oferim posibilitatea de a le testa in mod GRATUIT.

Noi, la Sano Vita, lucram de cativa ani cu bloggeri si ne plac mult, pentru ca sunt creativi, talentati si entuziasti. Pentru ca primim multe mesaje de la autorii de continut online, ne-am gandit sa gasim o cale de a intari acesta legatura intre brandul nostru si voi. De aceea am creat un program special pentru bloggeri.

In ce consta Programul Sano Vita pentru bloggeri?

Daca esti in cautare de surse noi de inspiratie, noi iti aducem subiectul pe masa, adica produsele noastre gustoase si sanatoase ca sa te inspire la scris. Poti sa iti spui opinia  despre ele: sa le incluzi in retetele tale culinare, in retetele de frumusete, sa povestesti  cititorilor cum le-ai integrat in alimentatia bebelusului tau, sau cum/daca te-au ajutat sa slabesti, sa dobandesti un stil de viata sanatos, etc.

Cum functioneaza?

1. Ne trimiti un email la adresa team.marketing@sanovita.ro in care ne spui care este linkul blogului (blog, site, sau vlog) pe care scrii si in ce mod te-ai gandit sa prezinti cititorilor tai produsele Sano Vita (reteta culinara, reteta de beauty, sfaturi de viata sanatoasa, review). De asemenea, te rugam sa ne trimiti cateva statistici de trafic in acest sens (vizitatori unici, varsta, bounce rate) – un printscreen din Google Analiytics este suficient.

2. Ne uitam putin pe blogul tau si apoi stabilim detaliile tehnice ale colaborarii (tema abordata, linkuri).

3. Iti trimitem pachetul cu produse prin curier.

4. In maxim doua saptamani de la primirea pachetului, asteptam vesti de la tine (linkul articolului scris)

blogger

Ce ne dorim de la tine?

  • Sa ai un blog cu vechime de cel putin un an, peste 250 de vizitatori unici pe zi si sa postezi cu regularitate. Preferam blogguri pe domeniu propriu, dar daca ai un blog valoros, cu un continut legat strans de domeniul culinar sau de nutritie te vom accepta chiar daca momentan lucrezi pe subdomeniu.
  • Sa abordezi pe blog subiecte care se potrivesc cu specificul brandului nostru: adica subiecte legate de Nutritie, Sanatate, Lifestyle, chiar Beauty.

Gata! Atat de simplu!

Nu indeplinesti inca criteriile de inscriere in programul Sano Vita pentru bloggeri?

Avem si pentru asta o idee: te ajutam sa cresti si sa devii mai cunoscut!

Scrie un articol original si bine documentat, ce s-ar potrivi cu tematica blogul nostru, trimite-l la adresa team.marketing@sanovita.roiar noi il publicam ca Guest Post pe blog, cu o trimitere-link catre blogul tau. Cititorii nostri iti vor descoperi blogul si traficul tau va creste.

Conditii redactare articole: 

  • Articolul tau trebuie sa aiba cel putin 5-600 de cuvinte si sa fie scris fara diacritice.
  • Blogul pe care il detii si catre care se va face trimitere prin acest Guest Post  trebuie sa se potriveasca cu specificul brandului nostru, sa abordeze subiecte legate de Nutritie, Sanatate, Lifestyle.
  • Textul trebuie sa fie original, nepublicat inca nicaieri si sa ramana publicat in viitor numai pe blogul nostru.
  • Nu este necesar sa fie insotit de poze, le vom cauta noi pe cele mai potrivite, cu exceptia situatiei in care doresti sa ne trimiti o reteta gatita personal.
  • In functie de planul nostru editorial, articolul poate fi programat intr-un interval de 1-2 luni de la data trimiterii.
  • Ne rezervam dreptul de a face, daca este cazul, mici corecturi sau modificari pe textul trimis de tine.

Iata categoriile de pe blogul nostru, pentru a te orienta, apropo de subiecte:

  • Alimentatie Santoasa
  • Ghidul de Slabit
  • Sanatate si Frumusete
  • Mama si copilul
  • Tratamente Naturiste
  • Lifestyle

Daca programul Sano Vita pentru bloggeri iti surade, nu mai astepta: scrie-ne chiar azi un mesaj!

Articolul precedent Ciorba de salata verde
Articolul următor Broccoli pane la cuptor
Viziunea SanoVita este că, promovând hrana sănătoasă, nu doar vom asista la o îmbunătățire a sănătății românilor, ci, mai mult de atât, vom fi unul dintre factorii care participă activ la schimbarea în bine. Ne dorim să contribuim la o lume mai bună, mai conștientă de ceea ce mănâncă, de oportunitățile care există în cămara fiecăruia și să dăm idei pentru o alimentație sănătoasă și, în același timp, gustoasă.

13 COMENTARII

  1. Buna seara,
    Imi place provocarea, chiar daca nu indeplinesc conditiile de vechime pentru blog. Am un blog tanar pe nisa de travel si timp liber. Ma tenteaza sa candidez pentru Guest Post.

    • Draga Almona, am rasfoit in dimineata aceasta blogul tau. Ai un stil tare placut, dar, din pacate, nisa pe care activezi tu, cea de travel, nu este una care sa se potriveasca foarte mult cu tematica noastra, astfel incat, cu parere de rau sincera, trebuie sa amanam aceasta potentiala colaborare. Vorbim de o amanare pentru ca, pe masura ce blogul tau va creste si vei aborda mai des subiecte legate, de exemplu, de gastronomia tarilor in care calatoresti, am putea gasi puncte comune atat pentru un Guest Post, cat si pentru alte tipuri de colaborare. Iti dorim succes si suntem increzatori ca este numai o problema de timp pana cand blogul tau se va dezvolta foarte mult, pentru ca, asa cum spuneam, ai un stil extrem de placut de citit.

  2. Foarte interesanta provocarea si de mare ajutor pentru bloggeri.
    Din pacate si eu am un blog la inceput de drum. Blogul meu este axat pe retete vegane si raw vegane.
    Mi-ar placea mult sa candidez pentru Guest Post.

    • Alina, ai un blog cu un mare potential, chiar daca este inca la inceput, asa incat cred ca e numai o chestiune de timp pana cand vom gasi cai foarte frumoase de a colabora. Te asteptam sa ne scrii la adresa mentionata in articol si te asteptam cu mare drag cu un guest post.

  3. Super interesanta provocarea! Din nefericire blogul meu este unul inca tanar, la inceput de drum, si inca nu ma incadrez pentru o colaborare. Blogul meu este unul de lifestyle, vorbim despre sanatate, retete, cum sa facem miscare, beneficiile excluderii zaharului din alimentatie sau limitarea acestuia, sfaturi, povesti si multe altele.
    M-as bucura sa scriu insa in Guest Post pentru voi, deoarece chiar cred si folosesc produsele voastre, iar restaurantul vostru este in topul preferintelor mele.

    • Gabriela, ai dreptate, blogul tau este inca unul tanar, dar ne bucuram ca esti interesata de alimentatia sanatoasa. Cu mare drag te asteptam cu un guest post si speram ca astfel cititorii nostri vor deveni si ai tai.

  4. Buna ziua!

    Momentan site-ul meu este lansat de 8 luni, împreună cu pagina de facebook a site-ului și grupul de diversificare. Site-ul se axeaza pe mancare sănătoasă pentru întreaga familie, grupul este de diversificare – retete pentru copii. Am trimis si mail si nu am primit niciun răspuns, de aceea doream să știu daca mai există acest program de colaborare pentru a știi către ce să merg pe viitor!

    Mulțumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.