Acasă Rețete Deserturi sănătoase Mousse de tofu si fructe de padure – reteta video

Mousse de tofu si fructe de padure – reteta video

0
Mousse de tofu si fructe de padure – reteta video

Mousse de tofu si fructe de padureAi incercat vreodata sa faci desert folosind tofu? Este timpul sa testezi reteta Sano Vita, care transforma branza tofu si fructele intr-un cremos mousse de tofu si fructe de padure. Pentru a obtine acest desert extraordinar de fin ai nevoie doar de un blender vertical si de 6 ingrediente vegetale. In numai 5 minute, le vei transforma pe toate intr-un mousse de tofu si fructe de padure fara zahar procesat, pe care il poti apoi savura imediat! Si pe care iti garantam ca il vei pregati des de acum inainte, pentru intreaga ta familie.

TIMP PREPARARE   5 minute

PORTII  4

TIP RETETA   Desert

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Mousse de tofu si fructe de padure

  Mod de preparare reteta Mousse de tofu si fructe de padure

  • Taie branza tofu in cubulete.
  • Pune toate ingredientele intr-un blender vertical si mixeaza-le bine, pana obtii o pasta fina si omogena.
  • Serveste mousse-ul imediat sau da paharele la rece, minim 30 de minute.

  Observatii reteta Mousse de tofu si fructe de padure

  • Poti transforma reteta intr-una de mousse de tofu si capsune si banane, inlocuind cele 500 g de afine, zmeura, mure si coacaze cu o cantitate egala de capsune si banane – aceste fructe merg de minune impreuna!

  Stiai ca?

  • Coacazele te pot ajuta sa lupti cu infectiile, o cana de coacaze continand 77% din necesarul zilnic recomandat de Vitamina C (antioxidant care lupta si cu radicalii liberi din corp)? In plus, aceasta vitamina ajuta la crearea si mentinerea nivelului de colagen, proteina esentiala penru un par si o piele stralucitoare.
  • Coacazele au un indice glicemic scazut, consumul acestor fructe de padure fiind urmat de absorbtia lenta a zaharurilor din ele in sange, ceea ce previne cresterea rapida a nivelului insulinei in organism?
  • Coacazele mai contin cupru, fier (minerale esentiale in combaterea anemiei si oboselii musculare) si Vitamina K (care ajuta la fixarea calciului in organism)?
  • Afinele sunt 85% apa si sunt bogate in nutrienti (fibre, vitaminele C si K, mangan), dar sarace in calorii (o cana de afine are doar 84 kcal)?
  • Se crede ca afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre totate fructele si legumele populare, cel mai mare impact avand flavonoizii din acestea?
  • Frunzele de zmeur au fost folosita la ceaiuri inca din secolul IV d.Hr.?
  • Zmeura este bogata in antioxidanti (Vitamina C, quercitina si acid galic) care lupta cu bolile de inima si circulatorii, cancerul si imbatranirea?
  • Murele au si ele fibre, vitaminele C si K, mangan si putine calorii (o cana de mure contine 62 kcal, aproape 50% din doza zilnica recomandata de mangan, jumatate din cea de Vitamina C si peste o treime din cea de Vitamina K)?
  • Murele lupta cu succes impotriva anumitor tipuri de bacterii orale, care provoaca diverse afectiuni la nivelul dintilor si gurii carii, boli gingivale), deci consumul de mure poate contribui cu succes la sanatatea ta dentara?

Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit, aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde adaugam periodic filmulete interesante, cu retete simple, pentru tine.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Mousse de tofu si fructe de padure – reteta video
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 53 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.