Acasă Rețete Deserturi sănătoase Fursecuri cu ciocolata (americane)

Fursecuri cu ciocolata (americane)

0
Fursecuri cu ciocolata (americane)

Am reintepretat celebra reteta de fursecuri cu ciocolata (americane), transformand-o intr-una de post sau potrivita in alimentatiile vegane, pentru ca tu sa te bucuri de gustul crocant si aromat, indiferent de dieta pe care o urmezi. Incearca si tu aceste fursecuri cu ciocolata (americane), adapteaza-le preferintelor tale (schimba esenta, adauga nuci sau alune de padure in compozitie) si descopera un desert de casa savuros!

TIMP PREPARARE   30 minute

PORTII   6

TIP RETETA   Desert

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Fursecuri cu ciocolata (americane)

Vrei sa pregatesti reteta? Cumpara produsele!

Faina de grau integrala

faina integrala de grau

Ulei de cocos ecologic

ulei-de-cocos-ecologic-500-ml

  Mod de preparare reteta Fursecuri cu ciocolata (americane)

  • Pentru a pregati aceste fursecuri cu ciocolata (americane), amesteca – intr-un bol incapator – zaharul, sarea, uleiul de cocos topit, folosind un tel; vei obtine un amesec cu o consistenta granulata, asemanator nisipului usor ud.
  • Adauga in bol laptele vegetal si esenta de vanilie si incorporeaza-le in amestec, pana obtii un aluat lichid, inchis la culoare.
  • Cerne in bol faina integrala si praful de copt, utilizand o sita.
  • Incorporeaza ultimele ingrediente folosind o spatula, pana obtii un aluat gros, de culoarea untului de arahide.
  • Adauga in bol ciocolata menaj taiata cubulete, incorporeaz-o in aluat, acopera bolul cu folie alimentara si da compozitia la frigider, 30 de minute.
  • Preincalzeste cuptorul la 180o C.
  • Folosind o lingura speciala de inghetata, portioneaza aluatul din bol, pe o tava tapetata cu hartie de copt, lasand spatiu intre fiecare fursec.
  • Da tava la cuptorul preincalzit, timp de 12-15 minute, timp in care bilele de aluat se vor intinde, ciocolata se va topi si vei obtine fursecuri cu ciocolata (americane) crocante si delicioase.

  Observatii reteta Fursecuri cu ciocolata (americane)

  • Serveste aceste fursecuri cu ciocolata (americane) calde sau reci, simple sau alaturi de un pahar de lapte vegetal incalzit.
  • Poti folosi un baton de ciocolata menaj de post sau poti cumpara dropsuri de ciocolata, care nu mai trebuie taiate si pot fi utilizate ca atare in aceasta reteta de fursecuri americane.
  • Poti completa compozitia cu alune de padure taiate in bucati, pentru a introduce un element crocant in peisajul dulce si pentru un plus de savoare.
  • Daca faci reteta de fursecuri cu ciocolata (americane) iarna, in preajma Sarbatorilor, inlocuieste esenta de vanilie cu esenta de portocale: vei obtine fursecuri aromate perfecte pentru iarna!

  Stiai ca?

  • Daca inlocuiesti, in alimentatia ta de zi cu zi, faina alba de grau cu faina integrala, vei obine produse de panificatie si dulci care ajuta la prevenirea obezitatii si diabetului, datorită continutului bogat de fibre alimentare si mangan?
  • Faina integrala – indiferent de cerealele din care este produsa – pastreaza toti nutrientii benefici pentru organism din bob, deoarece acestea nu se pierd prin procesul de rafinare?
  • Uleiul de cocos ecologic este presat la rece si este obtinut din nuci de cocos culese manual, care nu provin din culturi modificate genetic?
  • Palmierul de cocos (Cocos nucifera) este un membru al familiei Arecaceae, din care fac parte in jur de 2.600 de specii (printre care palmierul de ulei, curmalul si palmierul din care se extrage ceara de carnauba), majoritatea crescand in climate tropicale si subtropicale?
Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Fursecuri cu ciocolata (americane)
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 34 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.