Acasă Rețete Deserturi sănătoase Budinca cu fructe de padure – reteta video

Budinca cu fructe de padure – reteta video

1
Budinca cu fructe de padure – reteta video

Budinca cu fructe de padureCe poate fi mai delicios intr-o zi torida de vara decat o budinca cu fructe de padure? Greu de spus. Destul de putine deserturi se pot compara cu savoarea racoroasa a acestuia. O consistenta cremoasa, o culoare care parca te indeamna sa duci lingurita plina la gura, un parfum imbietor – acestea sunt argumentele retetei de budinca de fructe de padure si, in fata lor, o mare parte din deserturile care concureaza la titlul Cel mai bun, se retrag in tacere.

Dar oare stii ce poate fi mai usor de preparat decat o budinca din fructe de padure? Iti spunem noi: aproape nimic! Citeste in continuare, vizioneaza videoclipul pe care ti l-am pregatit astazi si ai sa te convingi imediat ca spunem adevarul.

TIMP PREPARARE   5 minute

PORTII  2

TIP RETETA   Desert

DIFICULTATE   Scazuta

PRINTEAZA RETETA

Print Friendly, PDF & Email


  Ingrediente reteta Budinca cu fructe de padure

  Mod de preparare reteta Budinca cu fructe de padure

  • Amesteci ingredientele si le mixezi in blender pana cand budinca devine spumoasa si aerata.
  • Foloseste fructe de padure congelate atunci cand pregatesti reteta de budinca de fructe de padure pentru a nu mai fi nevoit sa o lasi la frigider inainte de a o consuma. Daca o consumi intr-un anotimp in care se gasesc fructe de padure proaspete, tine-o la rece 30 de minute.
  • Daca preferi o budinca mai acrisoara, poti micsora cantiatea de sirop de curmale folosit, insa fa acest lucru numai daca fructele de padure sunt foarte coapte.

O budinca cu fructe de padure reprezinta atat un desert ideal pentru tine si copii tai (dat fiind ca este pregatita numai cu ingrediente naturale), cat si o perfecta gustare atunci cand mesele principale sunt prea departate una de alta. Daca esti la dieta, dar vrei sa gusti si ceva bun, poti ocazional sa o consumi pe post de masa de seara, dar ai grija ca, din ingredientele mentionate, ies doua portii, asa ca nu trebuie sa exagerezi si sa o dai gata pe toata dintr-o data.

Sigur, daca nu gasesti in piata fructe de padure sau nu le ai in congelator, esti libera sa le inlocuiesti cu alte fructe, dupa cum iti este pe plac. Practic, poti sa folosesti orice fruct doresti, de la banane, la caise, piersici sau capsune, cu o singura conditie: sa fie foarte bine coapte, pentru a beneficia din plin de dulceata lor naturala.

Pentru mai multe retete video gustoase si usor de pregatit aboneaza-te la canalul nostru de YouTube, unde vom adauga periodic filmulete interesante, cu retete simple, pentru tine.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Budinca cu fructe de padure - reteta video
Autor
Publicat la
Timp preparare
Rating
51star1star1star1star1star Based on 62 Review(s)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.