#Antrenoridebine

Îmbunătățirea stilului de viață este o adevărată călătorie, cu momente bune și momente grele. Uneori prinzi încredere când vezi rezultatele, alteori ești nemulțumit că ți se pare că avansezi prea încet. Pe parcurs se poate întâmpla să te mai și oprești. Unii renunță de tot, alții își găsesc motivația să meargă mai departe și continuă să avanseze – cu pași mai mari sau mai mici. Dar avansează.

În această călătorie este bine să ai alături persoane care să te sprijine când îți este greu, să îți fie model și să te inspire sau pur și simplu să îți arate căi noi pe care singur nu le vedeai. Echipa de Antrenori de Bine SanoVita este aici să te susțină pas cu pas în drumul tău către o viață mai armonioasă și echilibrată.

Sunt specialiști în domeniile lor de activitate, oameni cu o experiență bogată, care sunt dornici să împărtășească din cele trăite și învățate, dar totodată sunt deschiși să vă asculte, să faceți schimb de opinii și să vă inspirați unii de la alții.

Ne bucurăm împreună de călătorie și sărbătorim fiecare mini-victorie.

Antrenor de bine

Corina Dan - consultant nutriționist

Corina iubește să ajute oamenii să depășească eventuale obstacole și face acest lucru din ipostazele profesionale de consultant nutriționist și farmacist clinician. Dacă vrei să îți îmbunătățești stilul alimentar sau ți-ai propus să pierzi din greutate, Corina e partenerul ideal pentru a te însoți în această provocare. Atu-urile ei: pregătirea șiințifică temeinică și firea răbdătoare, sensibilă și empatică.

Antrenor de bine

Narcis Răducan - sportiv

Narcis Răducan este un om foarte bine ancorat în prezent și cu un ochi către viitor. După o carieră de succes ca fotbalist de performanță și manager sportiv, Narcis și-a asumat o nouă misiune, aceea de a ajuta copiii și tinerii să facă sport pentru dezvoltarea lor armonioasă prin Academia lui de fotbal. De fapt, sportul este recomandat la orice vârstă, având beneficii dovedite pentru starea de sănătate – fizică, dar și psihică. Din postura de Antrenor de Bine, Narcis își propune să ne impulsioneze către un stil de viață activ, să fim în formă și să avem energie pentru tot ce ne propunem.

Antrenor de bine

Daniela Dan - Chef vegan

Pasiunea pentru bucătăria vegană a început din dorința de a-și hrăni sănătos familia. Treptat, după o serie de cursuri de formare și multe ore petrecute în bucătărie, pasiunea a evoluat spre profesie. Chef Daniela iubește să combine gusturi, culori, arome și texturi. Dacă ai dileme legată de rețete, gust, asocieri culinare, forme de prezentare, Daniela este omul potrivit căruia să îi ceri o opinie. Și garantat ți-o va da abia după ce o va fi testat în bucătăria proprie, unde zilnic se întâmplă multă magie.

Antrenor de bine

Elisabeta Lipă - sportiv

Când spui Elisabeta Lipă, spui Campion. Și mai spui ambiție nemăsurată, putere, încredere, disciplină, perseverență, pasiune. Sunt valori care pot fi de folosi celor care își doresc să fie la înălțime, indiferent de domeniul în care activează. Iar dacă vrei să fii la cel mai înalt nivel este nevoie să fii echilibrat din toate punctele de vedere, dar mai ales emoțional. Echilibrul se antrenează. Și cine poate fi un antrenor mai bun decât cea desemnată cea mai bună canotoare a secolului XX?

Articole populare