PASTE FAINOASE INTEGRALE DIN GRAU RUSTIC 300GMareste

2,39 lei

PASTE INTEGRALE DIN GRAU RUSTIC 300G

In stoc Produsul ajunge la tine in 24 ore

PGRUS

0.3005kg

9%

Pentru comenzi telefonice apelati 0250.776.333

Pastele integrale din grau ajuta la o buna digestie, prin continutul bogat de fibre. Facute din bobul integral de grau, aceste paste contin carbohidrati complecsi, seleniu, potasiu, magneziu si sunt o buna sursa de fier, proteine vegetale, vitamina A, E, F și B. Timp de fierbere: 12-15 minute.

Ingrediente: Faina integrala de grau, apa. Contin gluten din cereale.

Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Consumul de cereale integrale, integrate in alimentatie in modalitati diverse, este una din premisele unei stari bune de sanatate. Pastele integrale sunt produse din cerealele carora nu le-a fost indepartat invelisul (cunoscut drept coaja sau tarata), au fost macinate ca atare, transformate in faina si apoi in aluat nedospit, taiate in forme diferite si uscate. Pastrandu-si taratele, cerealele integrale isi pastreaza, in acelasi timp, si continutul de fibre, vitamine si minerale, ceea ce se traduce prin beneficii pentru intreg organismul tau. 

Sfaturi pentru retete cu paste integrale

Cu paste integrale se pot pregati o varietate extrem de larga de preparate, de la supe sau ciorbe, feluri principale, pana la salate, gustari sau deserturi. Iata care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei ca reteta ta cu paste integrale sa iti reuseasca pe deplin, sa aiba un gust desavarsit, iar ingredientele sa isi pastreze calitatile nutritive:

  • Nu fierbe excesiv pastele fainoase, pentru ca risti sa le deteriorezi atat textura, cat si aroma sau proprietatile benefice. Timpul ideal de fierbere este de 13-15 minute.
  • Nu adauga ulei in apa in care clocotesc pastele integrale. Nu vei face decat sa maresti valoarea calorica a preparatului tau.
  • Nu pune pastele de la inceput in cratita de pe foc, ci numai atunci cand apa clocoteste, in caz contrar risti ca acestea sa se lipeasca.
  • Nu clati pastele dupa ce au fiert. Ele trebuie numai scurse si  combinate cu celelate ingrediente cat sunt inca fierbinti. Aromele se vor combina mai usor, iar sosul folosit in reteta se va lipi mai bine de paste.

Din aceeasi categorie

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimele noutati