News Letter

Informații săptămânale despre produsele și promoțiile Sanovita

Aboneaza-te
 

 

 

Date de identificare pentru S.C. Sano Vita S.R.L.

Sano Vita este marca inregistrata la OSIM cu Certificat de inregistrare a marcii Nr. 111151 (”Marca Inregistrata”). Toate drepturile asupra Marcii Inregistrate si asupra acestui Site apartin S.C. SANO VITA S.R.L, persoana juridica romana cu sediul in Romania, Oras Ramnicu Valcea, Str. Aleea Ciocarliei, Nr. 1, Bl. 6, Sc. C, Ap. 2, Judetul Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J38/692/01.10.1995, avand cod de inregistrare fiscala RO7852913, Capital social subscris si varsat: 885.000 RON, Tel: +40 250 776 333, Fax: +40 250 776 680, Email: office@sanovita.ro,  inscrisa in registrul de evidenta al prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 31374.

 

 

Condiţii de plată şi de livrare

Valoarea minimă pe comandă este de 35 RON.
Produsele si serviciile oferite pe site sunt disponibile national si international.
 
Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport si ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.
 
Modalitatea de plată:
           - ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
           - on line cu card bancar. Acceptam la plata urmatoarele tipuri de card: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Platile sunt procesate prin EuroPayement Services SRL, www.euplatesc.ro.
           - Transfer Bancar in contul RO16 BACX 0000 0045 6665 1001 deschis la Unicredit Tiriac Bank - Suc. Ramnicu Valcea. Va rugam sa mentionati numarul comenzii pe ordinul de plata.
 
Termenul de livrare  obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 48 ore (in zilele lucratoare) de la momentul confirmării telefonice a comenzii, pentru expeditiile nationale.
Pentru expeditiile internationale termenele de livrare variaza in functie de serviciul de curierat ales de beneficiar. In conditii speciale, S.C. Sano Vita S.R.L. își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.
 
Transportul national se face cu firma de curierat rapid Fan Courier. 
Taxa de transport va fi platita agentului de curierat rapid, impreuna cu contravaloarea coletului in momentul livrarii. Pretul  de transport se calculeaza in functie de greutatea coletului la care se adauga pretul produselor..
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. Sano Vita S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. Sano Vita S.R.L. va informa clientul asupra situației create.
 
Condiţii de returnare a produselor comandate
 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv, în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea produsului.
 
În concluzie, clienţii www.sanovita.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului returnat, în termen de 2 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi dar cu invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. S.C. Sano Vita S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
 
Obligaţiile utilizatorului
 
Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt anexe conţinului acestui website. Utilizatorul care îşi creează cont şi face comenzi se obligă să furnizeze informaţii reale şi valide asupra datelor sale de contact şi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, S.C. Sano Vita S.R.L. îşi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul. În cazul unei tentative de fraudă, S.C. Sano Vita S.R.L. va bloca accesul utilizatorului pe site şi va lua măsuriile prevăzute de legile în vigoare.
 
Raport de confidenţialitate
 
Datele furnizate de către clienţi către S.C. Sano Vita S.R.L. pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.
 
Datele personale ale clientului vor fi folosite de către S.C. Sano Vita S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).
 
Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu. S.C. Sano Vita S.R.L. îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.
 
Calitatea produselor
 
Produsele furnizate de S.C. Sano Vita S.R.L. sunt identice cu cele puse în vanzare în magazinul fizic.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. comercializeaza prin magazinul sau on-line numai produse alimentare uscate/ambalate/sigilate, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. Calitatea produselor este garantată de către producătorii şi/sau furnizorii acestora. Termenele de garantie ale produselor vor fi specificate in scris utilizatorului, prin email, dupa preluarea comenzii.
 
În magazinul on-line se pot găsi produse în exclusivitate sau care sa aiba preţuri valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres în descrierea produsului.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu este raspunzătoare de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea retetei folosite revenind producătorului.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu-și asumă responsabilitatea pentru daunele apărute în urma transportului. Produsele și mărcile producătorilor si furnizorilor S.C. Sano Vita S.R.L. sunt conforme cu legislaţia dreptului de autor şi cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.
 
Garanţia produselor
 
Termenul de garanţie al produsului solicitat va fi mentionat in scris utilizatorului dupa preluarea comenzii scrise. Numai dupa acceptul scris al utilizatorului, comanda va fi facturata si expediata catre acesta.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. se obliga sa livreze numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare.
 
Promoţii şi oferte speciale
 
S.C. Sano Vita S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi a concursurilor pe care le organizează, respectând legislaţia în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinta eventualilor participanţi prin intermediul site-ului.
 
De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile şi preţurile promoţionale se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate pe site în intervalul de timp în care promoţia este validă şi în limita stocului disponibil. S.C. Sano Vita S.R.L. nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promoţie și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.
 
Conflict de interese
 
Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.
 
Orice conflict apărut Între S.C. Sano Vita S.R.L. şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.
 
Limitare de responsabilitate
 
Companiile, produsele sau serviciile menţionate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei şi nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii sau a oricărei entităţi care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.
 
Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor. S.C. Sano Vita S.R.L. nu îşi asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul.
 
Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.
 
Platformă de funcţionare
 
Website-ul nostru este optimizat să funcționeze pe următoarele browsere web: Internet Explorer 7+, Opera 2.0+, Safari 2+ și Firefox 2+. În cazul în care întâmpinați dificultăți în navigare vă recomandăm să folosiți unul din browserele de mai sus.