BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN MIGDALE BIO 1 L
 

Băutura vegetală din migdale bio, poate fi o opțiune pentru înlocuirea laptelui de origine animală. Este delicios cu musli, fulgi de cereale și fructe și îl poți consuma ca atare în orice moment al zilei sau ca ingredient în diferite rețete culinare. Nu conține aditivi de sinteză sau conservanți. 

Băutura este bio, niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Nu înlocuiește laptele matern și nici formule instante destinate copiilor sub 12 luni.

Băutura de migdale poate fi un bun înlocuitor al laptelui de vacă, recomandat vegetarienilor, veganilor și tututor celor care au decis să își îmbunătățească starea de sănătate printr-o alimentație echilibrată și diversificată, profitând, în același timp, la maximum de beneficiile pe care natura le oferă.

Aroma gustoasă a migdalelor coapte îl va face să devină rapid băutura ta răcoritoare preferata, pe timp de vară sau în orice alt anotimp în care alegi să te hrănești sănătos.

Beneficiile laptelui de migdale pentru organismul uman sunt multiple:

Nu conține colesterol.

Este un bun antioxidant.

Datorită conținutului de vitamine și minerale, laptele de migdale se recomandă pentru întărirea și remineralizarea organismului în general și în anemie în special.

Un pahar de lapte de migdale de 200 de ml nu are multe calorii, deci reprezintă un aliment/ o gustare potrivită pentru cei care încearcă să își mențină greutatea sau să slăbească.

Băutura de migdale conține calciu și fosfor, ce au un rol deosebit de important în consolidarea oaselor și a dinților.

Poți introduce băutura de migdale în alimentația copilului tău de la vârsta de 1 an, dar nu înlocui pentru sugarul mai mic de această vârstă laptele de la sân cu băuturi vegetale. Dacă nu îl poți alăpta cum ți-ai dori, apelează la laptele praf cu formule speciale, doar acela conține în totalitate nutrienții de care au nevoie bebelușii. Dacă, după această vârstă, alegi să îi introduci în alimentație laptele vegetal, pentru a-i asigura toți nutrienții, oferă-i, prin rotație, mai multe tipuri de lapte vegetal.

Atât cei mici, cât și cei mari vor savura cu plăcere preparatele care au la bază laptele de orez cu migdale și, de cele mai multe ori, acestea sunt foarte simplu de pregătit. Încearcă laptele de migdale ca băutură răcoritoare, nu va fi nevoie nici măcar să o îndulcești, întrucăt el are în mod natural un gust ușor de dulce. Nu ocoli smoothiurile hrănitoare cu lapte de migdale, budincile de chia sau tapioca cu lapte de orez cu migdale sau prăjiturile de casă cu lapte vegetal.

Două alte alternative vegetale delicioase, perfecte pentru inclus în rețetele tale sunt laptele de cocos și laptele de orez cu cocos.

Declarație nutrițională
per 100 ml produs (valori medii)
Valoare energetica
100 kj/ 24 kcal
Grasimi
1.1 g
din care acizi grasi saturati
0.1 g
Glucide
3 g
din care zaharuri
2.6 g
Fibre
0.2 g
Proteine
0.4 g
Sare
0.01 g

Apă, migdale coapte* (2%) (origine UE), zahăr din struguri*, gumă de carruba*, arome naturale.

* ingrediente provenite din agricultura ecologică



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

(5/5
22 Mar 2024 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN MIGDALE BIO 1 L) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(4/5
07 Sep 2023 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN MIGDALE BIO 1 L) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.

(1/5
23 Jul 2021 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN MIGDALE BIO 1 L) :

E mai mult apa, nici vorba de lapte de migdale. Gust oribil

(5/5
12 Mar 2020 (BĂUTURĂ VEGETALĂ DIN MIGDALE BIO 1 L) :
Clientul a evaluat produsul dar nu a scris și un comentariu.
Produs adăugat la wishlist