News Letter

Informații săptămânale despre produsele și promoțiile Sanovita

Aboneaza-te
 
 
 
Calitatea produselor
 
Produsele furnizate de S.C. Sano Vita S.R.L. sunt identice cu cele puse în vanzare în magazinul fizic.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. comercializeaza prin magazinul sau on-line numai produse alimentare uscate/ambalate/sigilate, in perfecta stare si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. Calitatea produselor este garantată de către producătorii si/sau furnizorii acestora. Termenele de garantie ale produselor vor fi specificate in scris utilizatorului, prin email, dupa preluarea comenzii.
 
În magazinul on-line se pot găsi produse în exclusivitate sau care sa aiba preturi valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres în descrierea produsului.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu este raspunzătoare de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea retetei folosite revenind producătorului.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. nu-si asumă responsabilitatea pentru daunele apărute în urma transportului. Produsele si mărcile producătorilor si furnizorilor S.C. Sano Vita S.R.L. sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente în vigoare în Romania.
 
Garantia produselor
 
Termenul de garantie al produsului solicitat va fi mentionat in scris utilizatorului dupa preluarea comenzii scrise. Numai dupa acceptul scris al utilizatorului, comanda va fi facturata si expediata catre acesta.
 
S.C. Sano Vita S.R.L. se obliga sa livreze numai produse alimentare in perfecta stare de ambalare si pastrare.