News Letter

Informații săptămânale despre produsele și promoțiile Sanovita

Aboneaza-te
 
 

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul:

 adauga

 

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. 

cos
 
Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!
 
Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii,formular ce apare la apasarea butonului :
 
Dureaza maxim 1-2 minute.
 
a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Trimite comanda" sau pe Cosul din dreapta jos:
 
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimite comanda" sau pe Cosul din dreapta jos:
 
 Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare,transfer bancar sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

 

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea statusul acesteia in timp real.

 

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul "Trimite comanda" sau pe butonul :