NIAVIS BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA, EUCALIPT SI PROPOLIS 120grMareste

39,92 lei

49,90 lei

-20%

BOMBOANE CU MIERE DE MANUKA, EUCALIPT SI PROPOLIS 120gr

Lipsa stoc

Notificare revenire in stoc

OK

BME

0.1305kg

5%

Pentru comenzi telefonice apelati 0250.776.333

Balsamul de buze cu miere de Manuka, eucalipt si propolis hidrateaza si calmeaza, fiind un ajutor eficient pentru buzele ce necesita atentie sporita sau doar rasfat.

Ce este Manuka?

Manuka, pe numele sau latinesc Leptospermum scoparium, este un arbore de esenta tare, pe care il intalnim in Australia si Noua Zeelanda, in special in zonele izolate, situate departe de poluare. Manuka este in general un arbore putin inalt, care poate ajunge pana la cel mult 5 metri, dar are calitatea extraordinara de a fi verde tot timpul anului, in special datorita climatului sau natural. Multiplele sale ramificatii i-au adus denumirea de arborele matura de ceai, iar florile lui sunt albe sau rozalii.

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este o miere obtinuta exclusiv din florile arborelui de Manuka, o miere utilizata inca din vechime in scopuri terapeutice de catre triburile Maori si primii colonisti europeni, iar apoi preluata de catre oamenii de stiinta pentru cercetare si raspandita astazi in intreaga lume. 

Faptul ca medicina moderna a studiat indeaproape calitatile mierii de manuka reprezinta un mare plus, intrucat acum putem vorbi despre beneficiile sale bazandu-ne pe argumente stiintific dovedite. Mierea de manuka nu este produsul unei camapanii de  marketing abile, ci un aliment unic, cu beneficii esentiale pentru sanatatea ta. 

Proprietati miere de manuka

Mierea de Manuka are proprietati umitoare: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice.

Din aceeasi categorie

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla ultimele noutati