Bacon vegan (din morcovi)
Stiai ca poti face bacon vegan din legume? Ei bine, astazi te invitam sa descoperi o reteta de bacon vegan din morcovi si (la...
Tofu de casa
Aceasta reteta de tofu de casa te invata cum sa pregatesti in propria bucatarie, din boabe de soia, branza tofu – perfecta in post...
Branza ricotta vegana
Aceasta branza ricotta vegana este un inlocuitor extraordinar pentru ricotta traditionala (care este originara din Italia) si are la baza nucile caju. Serveste-o pe...
Sos de spanac si anghinare
Fie ca pregatesti o masa festiva cu multi invitati, fie ca iti chemi cativa prieteni in vizita, mereu vrei sa ai pe masa ceva...
Cubulete aromate de tofu, la cuptor
Astazi te invitam sa transformi branza tofu simpla intr-un deliciu perfect pentru o gustare intre mese, un mic dejun de weekend sau un aperitiv...
Rulada de spanac si tofu
Fa si tu aceasta rulada de spanac si tofu daca ai renuntat la ingredientele de origine animala, postesti miercurea si vinerea sau iti place...
Pasta tartinabila de mazare si kale
Ai mancat vreodata pasta tartinabila de mazare si kale? Iti aduce un aport instantaneu de vitamine si minerale, are o culoare intensa si o...
Chiftelute indiene de cocos, cu chutney de mazare
Aceste chiftelute indiene de cocos (numite „aloo tikki” la mama lor) sunt o modalitate imbietoare de a-i face pe cei mai mici membri ai...
Pasta de rosii uscate
Pasta de rosii uscate este un aperitiv care se prepara extrem de rapid si usor, din doar cateva ingrediente, dar care poate sta cu...
Pasta de masline
Incearca si tu aceasta pasta de masline si vei descoperi cat de usor este de preparat chiar la tine in bucatarie! Aceasta reteta de...