6 motive pentru care iubim lupinul

Deși se consumă de peste trei milenii în bazinul mediteraneean, lupinul a devenit o prezență constantă în dieta europeană abia în ultimii ani. Cultivat...

Țelina, vedeta dintr-o supă-cremă delicioasă!

Țelina... o folosim deseori în ciorbe sau în salatele de crudități, în tocănițe sau, iarna, o mai consumăm murată. De cele mai multe ori...

Șase feluri apetisante în care poți să te bucuri de müsli

Deși menit inițial să fie consumat doar ca un aperitiv, müsli a ajuns astăzi unul dintre produsele alimentare-vedetă ale micului dejun în bucătării din...

Cinci lucruri despre consumul de apă

Ai mai auzit probabil diverse statistici despre apă: că acoperă peste 70% din suprafața planetei, dar că numai în jur de 1% este potabilă...

Protecția solară – nouă ponturi mai puțin cunoscute

Iubim soarele. Dincolo de faptul că ne influențează semnificativ starea de spirit, ajutându-ne să fim pozitivi și optimiști, soarele are și beneficii dovedite științific...

Rondele, rondele, ce să pregătești cu ele…?

Bun, avem în față o pungă de rondele simple, din grâu sau din orez expandat. Știm deja că sunt sănătoase, păstrând toate calitățile nutriționale...

CORINA DAN, CONSULTANT NUTRIȚIONIST

Dacă ar fi să alegem o singură sintagmă cheie care să o definească cel mai bine pe Corina Dan, am spune faptul că iubește...

DANIELA DAN – CHEF SANO VITA

Dacă s-ar autodescrie, Daniela Dan ar începe prin faptul că este mămica unui băiețel de 6 ani și apoi ar spune că este Chef...

Încearcă micii din tofu!

Se știe, românii sunt mari iubitori de mici. Dar dacă te decizi să mănânci mai puține alimente de origine animală, urmezi o anumită dietă...

Laptele din caju – cum îl poți face acasă

Ce răsfăț să te întorci acasă după ce ai umblat ore bune prin căldură și să găsești în frigider laptele din caju pregătit chiar...