Acasă Rețete Deserturi sănătoase Musli ImunoPlus cu banane și căpșuni

Musli ImunoPlus cu banane și căpșuni

0
Musli ImunoPlus cu banane și căpșuni

Dincolo de faptul că este prima masă a zilei, care ne asigură aportul necesar de energie pentru întreaga zi, micul dejun reprezintă – sau poate reprezenta – o formă de răsfăț. Bucuria micului dejun vine tocmai din ușurința cu care îl putem prepara și din diversitatea ingredientelor pe care le putem folosi în acest proces, în special în sezonul cald. Astfel că pentru astăzi recomandăm o variantă rapidă și sănătoasă, care îmbină noul Musli ImunoPlus cu banane și căpșuni, rezultând un mic dejun sănătos, grație conținutului de vitamine și minerale, și gustos – mulțumită fructelor pe care le putem adăuga în compoziție.

TIMP DE PREPARARE   50 minute 

PORȚII  8

TIP REȚETĂ  Desert/Gustare/Mic dejun

DIFICULTATE   Scăzută

PRINTEAZĂ REȚETA

Print Friendly, PDF & Email


Ingrediente:

Vrei să pregătești rețeta? Cumpără produsele!

Musli Imunoplus

Băutură de migdale

  Mod de preparare:

  • Adăugați într-un bol musli, fulgii de ovăz și apa clocotită și lăsați compoziția să stea timp de 10 -15 minute.
  • Separat, într-o cană combinați făina de in împreună cu apa fierbinte și lăsați-le împreună timp de 5 minute, va rezulta un gel.
  • Amestecați banana (zdrobită cu furculița în prealabil) cu gelul de in, îndulcitorul și vanilia. Compoziția obținută se toarnă peste cantitatea de musli înmuiat și se amestecă pentru a se combina.
  • Se toarnă combinația într-un vas termorezistent, pe care, după preferințe, îl puteți decora cu banane feliate și căpșuni.
  • Coaceți la 190°C timp de 40 – 50 de minute.
  • Lăsați să se răcească ușor, după care tăiați și consumați cu fructe proaspete.

Consumat cu regularitate, micul dejun Musli ImunoPlus combate constipația și menține un tranzit intestinal sănătos datorită cantității de fibre din compoziția sa. Este de asemenea, un aliat de nădejde în procesele de slăbire pentru că oferă senzația de sațietate, iar dacă doriți să îmbogățiți proteic prima masă a zilei, îl puteți servi împreună cu o cană de băutură vegetală de soia. Mai mult decât atât, acesta poate fi păstrat la frigider până la trei zile fiind un preparat potrivit pentru ritmul alert al  vieții noastre –  ușor de pregătit, economic, hrănitor și gustos.

  Știai că?

  • Noua rețetă Musli ImunoPlus conține 16 ingrediente combinate astfel încât aportul de vitamine și minerale să susțină în mod eficient sistemul imunitar.
  • Căpșunile sunt singurele fructe care au semințe la exterior.
  • Mulsi ImunoPlus susține sănătatea inimii datorită conținutului de beta-glucan (un tip de fibră solubilă din ovăz și orz) care ar putea reduce colesterolul cu până la 10%.

Informații nutriționale validate de Raluca Popa, nutriționist și dietetician, Telomera Lifestyle Medicine Clinic.

Sumar
recipe image
Denumire Reteta
Musli ImunoPlus cu banane si capsuni
Autor
Publicat la
Timp preparare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.