Acasă Nutriție și alimentație sănătoasă Esti pasionat de gatit? Restaurantul VegUp isi mareste echipa!

Esti pasionat de gatit? Restaurantul VegUp isi mareste echipa!

2
Esti pasionat de gatit? Restaurantul VegUp isi mareste echipa!

vegup angajareEsti pasionat de gatit? Fa din pasiunea ta un job!

Iti place sa iti petreci timpul liber in bucatarie gatind pentru tine si cei dragi? Musafirii iti lauda fara incetare preparatele? Noi iti oferim sansa de a face din pasiunea ta si un job.

Minunata si inimoasa echipa a restaurantului nostru VegUp cauta partener de drum lung: un ajutor de bucatar dornic sa invete si sa se dezvolte.

Experienta anterioara nu reprezinta o conditie obligatorie, dar este binevenita.
Asadar, daca ti-am starnit interesul trimite-ne CV-ul tau pe adresa de e-mail luciana.garvan@sanovita.ro

Vrei sa stii cum vei ajunge la serviciu, daca ai sa fii parte a echipei? Acum ne gasesti pe Calea Floreasca 169, la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu, dar intentionam ca pe viitor sa deschidem si alte locatii, in zone centrale.

Nu este un job oarecare, ci ocazia de a merge la serviciu fara a simti asta ca pe o corvoada. Este ocazia de a te implica in lucruri care conteaza pentru tine si pentru altii, de a fi apreciat pentru munca ta, pentru ideile tale. Este pasiune impletita cu un stat de plata….spune Dana, una din ultimele colege care s-au alaturat echipei noastre. 

Ce spun clientii despre restaurantul Vegup?

feedback clientifeedback clientifeedback clienti

feedback clientifeedback clientiIata cat este de apreciata echipa din care vei face parte! Toate aceste frumoase feedback-uri ne onoreaza si ne motiveaza sa fim mereu mai buni. Ai sa simti si tu asta daca alegi sa ni te alaturi.

Daca tu nu te-ai identificat cu postul nostru, te rugam sa dai vestea mai departe, poate unul dintre prietenii tai isi doreste sa fie parte din echipa si mai tarziu iti va multumi.

Familia Sano Vita

Am pornit la drum cu mai mult de 22 de ani in urma, putini, dar increzatori in visul nostru. Acum, impreuna cu tine, formam o familie, o comunitate a iubitorilor de sanatate si pentru a sprijini acest proiect ne simtim datori sa fim mereu mai buni. Tu ne ajuti mereu, lasandu-ne feedback pe retelele de socializare, comentand la postarile noastre, dar mai ales aratandu-te mereu interesat de acelasi aspect, atat de important: sanatatea.

Afacerea Sano Vita este una de familie, 100% romaneasca. Si noi consumam aceleasi produse, suntem preocupati de un stil de viata sanatos si mereu dornici de a produce si pune pe piata tot ce e mai bun pentru sanatate.

Restaurantul Veg-Up

Ca o consecinta fireasca a tuturor demersurilor noastre de a ajunge la consumator si de a-i satisface toate nevoile de alimentatie sanatoasa, ne-am extins si pe piata HORECA.

In Bucuresti, in 2016, am deschis primul restaurant cu meniuri vegane, raw-vegane si ovo-lacto-vegetariene. Avem preparate pentru toate mesele zilei, de la aperitive, ciorbe, feluri principale, pana la garnituri, salate, deserturi si bauturi. Meniurile sunt concepute pentru a asigura toti nutrientii necesari unui organism sanatos. Preparatele au la baza produsele Sano Vita, care acopera intregul spectru vegetarian si include fulgi, paste si alte derivate ale cerealelor integrale, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. Acestea se remarca prin calitate si pot fi folosite pentru pregatirea unor preparate simple sau complexe, asa cum vei vedea daca alegi sa ne vizitezi sau sa lucrezi alaturi de noi.

Te intampinam cu un concept inedit, pe care il sustinem cu ajutorul unui specialist in nutritie care ne ajuta cu sfaturi privind principiile alimentatiei sanatoase. In plus, ai ocazia sa achizitionezi si produse Sano Vita direct de la standul special deschis in incinta restaurantului.

De asemenea, suntem prezenti la evenimentele tale, mici sau mari, prin serviciile noastre de catering. Printre partenerii nostri se numara corporații si instituții cu nume sonore, iar tu poti fi urmatorul: fie ca este vorba despre o petrecere corporate, un eveniment privat sau o solutie de catering pentru firma, contacteaza-ne si vom avea grija ca invitatii tai sa aiba o experienta culinara deosebita si, mai ales, sanatoasa.

Te-am convins? Depune repede CV-ul! 🙂

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.